De Feemweek is al jaren de traditionele afsluitingsweek van het seizoen door juf Phemia en dat is dit seizoen niet anders.

Zo verzamelde in deze laatste schoolweek de trouwe leden van haar lesgoepen aerobics/wandelen en jazzdance zich voor een bijzondere maandag-activiteit, bij het Noord Aa. Ook juf Phemia genoot mee van deze leuke twee uur durende sportieve inspanning met stralend weer.

In het Balijbos werd het seizoen afgesloten met een spontane groep mensen die het wandelen kiest als Pro Patria activiteit. Gezond, sportief en reuze gezellig, mede omdat wekelijks na de les bij de Manege de groep kan genieten van een warm welkom. Naast de speciale activiteiten in de traditionele Feemweek zijn er leden die de voorkeur geven hun “gewone” sportles ook in de Feemweek beoefenen. De Dance Factory staat nog vers in ons geheugen, voor veel kinderen uit de groepen van Phemia was dit een mooie maar ook een spannende dag. Ook zij sluiten get seizoen af door gezellig samen te zijn en natuurlijk nog even te dansen.

20170704_201211 20170704_152440 20170704_164435