Op 18 november 2017 vonden in Noordwijk de Regionale Springwedstrijden op C-niveau plaats. Bij deze wedstrijden kwamen zeven teams van Pro Patria in actie.

In de ochtend trad het team jongens 8 t/m 12 jaar aan. Zij behaalden met maar liefst 5 punten verschil ten opzichte van de nummer 2 het goud op het onderdeel plankoline/kast. Ook de turnsters van 10 t/m 16 jaar kwamen in deze ronde in actie. De twee teams vielen beide in de prijzen: PP1 veroverde het zilver en PP2 het goud op het onderdeel minitramp/tafel.

In de middag werd Pro Patria bij de dames senioren vertegenwoordigd door 2 teams. PP1 liet keurige sprongen zien en werkte erg netjes. De concurrentie was aanzienlijk en PP1 behaalde een 9e, 7e, 5e,13e en 5e plaats op de onderdelen minitrampoline, pegasus/plan, minitrampoline/tafel, airtumbling en minitrampoline/pegasus. PP2 (een combiteam van 5 dames en 3 heren) eindigde bij deze onderdelen op resp. de 7e, 5e, 3e, 7e en 5e plaats.

De twee herenteams presteerden op alle toestellen uitstekend. PP1 behaalde een 2e plaats op minitrampoline, een 2e plaats op minitrampoline/pegasus, een 2e plaats op minitrampoline tafel, een 2e plaats op airtumbling en een 3e plaats op plank/pegasus. PP2 wist met prachtige sprongen op alle onderdelen goud in de wacht te slepen met een aanzienlijk puntenverschil t.o.v. de concurrentie. Een geweldige prestatie!