Koopt u ook wel eens iets online? Wist u dat u de vereniging  vanaf nu gratis kunt steunen door middel van Sponsorkliks, zonder dat het u een cent meer kost?

Sinds kort heeft Pro Patria een pagina bij SponsorKliks. SponsorKliks is een website die verbonden staat met online winkels.  Als een product gekocht wordt, gaat er commissie naar SponsorKliks. Omdat Pro Patria bij Sponsorkliks is aangesloten, krijgt de vereniging deze commissie.  Of u nu rechtstreeks naar een internetwinkel gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site gaat, het kost je niets extra want de prijzen zijn gelijk!!  Alleen in het laatste geval profiteert de vereniging hier direct van.

Dus koop je iets via een webshop, wellicht voor de feestdagen? Doe dit dan via SponsorKliks! Het is kostenvrij en je helpt de vereniging enorm! Klik hier voor je volgende online aankoop via Sponsorkliks!  Kies de webshop naar keuze en plaats je bestelling. Veel plezier met shoppen en bedankt namens Pro Patria!!