Zondagavond 26 november 2017 organiseerde Gymnastiekvereniging DOS Alphen a/d Rijn een wedstrijd voor senioren turnsters en oud wedstrijdturnsters. Een leuke en gezellige wedstrijd per toestel waaraan 26 turnsters meededen uit de 3e  en 4e  divisie.

Namens Pro Patria namen Veronique van Ham, Laura Kornman, Gabriëlle van der Valk, Marloes van Moort en Demy de Graaf deel. Veronique, Laura en Gabriëlle turnen reeds in de 4e divisie. Marloes en Demy echter turnen in de 5e divisie en in de recreatie, dus voor deze twee dames was het een extra uitdaging om aan de eisen van de 4e divisie te voldoen. Veronique turnde op brug en op balk en werd hier respectievelijk 13e en 12e. Laura turnde ook op brug en balk en bereikte o deze toestellen een 12e en 11e plaats. Gabriëlle werd 7e op balk en 6e op vloer. Demy behaalde een 11e plaats op sprong en een 12e plaats op vloer en Marloes werd ook 11e op sprong en 9e op brug.
Geen podiumplaatsen, maar wel een wedstrijdervaring rijker en een gezellige avond met allemaal oudere seniorturnsters.