Afgelopen weekend hebben de 2e divisie junioren en senioren en 3e divisie senior hun eerste district wedstrijd gehad. Dit is altijd een spannende wedstrijd, omdat er gekeken kan worden hoe de meiden ervoor staan. De wedstrijd vond plaats in  Sporthal de Zijde in Bergschenhoek.

Claudia Pit mocht samen met Britt Compeer de spits afbijten. Britt turnde op brug een prachtige handstand en ook vloer was een mooie oefening met uitstraling. Claudia turnde een stabiele wedstrijd met voor het eerst een tsukahara gehurkt, wat resulteerde in een 1e plek!

Daarna mochten Lisa van Beek, Maika Barendse en Cayley Wedemeijer hun eerste wedstrijd als 2e divisie senior turnen. Lisa kon vanwege blessures niet alle toestellen turnen, maar heeft een hele mooie vloeroefening laten zien. Maika liet zien dat zij stabiel op balk was en werd daar zelfs 2e. Cayley liet een knaller van een brugoefening zien wat haar uiteindelijk de 2e plek in de meerkamp opleverde!

Zondag was het de beurt aan Rozemarijn Jonk. Ook zij liet een mooie tsukahara zien en samen met een mooie vloeroefening leverde dit ook haar een 1e plaats op!
Als laatste was Roxsanna Shirazi als 3e divisie senior aan de beurt. Zij liet een mooie brugoefening en werd op dat toestel 4e. Met de 3 podiumplaatsen voor Claudia, Cayley en Rozemarijn zijn zij al zeker van een plekje in de kwartfinales van het NK!