Gymnastiekvereniging Barendrecht vierde in 2014 haar 60-jarig jubileum, dat werd gevierd met een regionaal turntoernooi. Inmiddels is men toe aan de 4e editie.  GV Pro Patria was op zaterdag 9 december 2017 met maar liefst 17 turnsters (niveau N1) vertegenwoordigd op deze districtswedstrijd in sporthal de Enk te Rotterdam.

De meiden gaven een visitekaartje af door te laten zien er als team met elkaar en voor elkaar te staan. In de eerste ronde begonnen de instappers en pupillen 1 N1. Joyce Raaijmakers mocht in deze ronde de bronzen medaille mee naar huis nemen.
In de tweede ronde deden de pupillen 2 en jeugd 1 turnsters op niveau N1 hun aantrede. Nashaira Emanuelson en Isabella Strang stonden op de eerste en tweede plek van het erepodium na hun wedstrijd. Isabella maakte dit seizoen de overstap van Devona Wateringen, dat werd vertegenwoordigd door Corinne Tabe, zij maakte het podium compleet!
Marrylinn Hendriks en Winema Olaria betraden ook beiden het podium en namen een gouden en zilveren medaille mee naar huis.