De uitslag van de grote clubactie is bekend en wat een succes is het geworden. Onze (jeugd)eden hebben enorm hun best gedaan en in totaal maar liefst 3654 loten verkocht!!!!!! Het beste resultaat van de afgelopen jaren. Wat een waanzinnige prestatie!!! In overleg met de managers van de afdelingen wordt gekeken hoe de opbrengst binnen jullie afdeling wordt besteedt zodat jullie direct kunnen profiteren van het fantastische resultaat.

De top 3 van verkopers wordt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de vereniging op 6 januari 2018 bekend gemaakt. We willen alvast verklappen dat de best verkopende lotenverkoper maar liefst 156 loten heeft verkocht!! De top drie krijgt per een e-mail een uitnodiging om hun prijs in ontvangst te nemen.

Voor de lotenverkopers die meer dan 25 of 50 loten hebben verkocht ligt er nog een mooie verassing in het verschiet. Deze ontvangen jullie via jullie trainer lesgever.
We willen alle loten verkopers, de trainers en ouders die een bijdrage hebben geleverd aan dit resultaat enorm bedanken en hopen dat u als loten-koper een mooie prijs heeft gewonnen.

Voor al onze lotenkopers: De trekking van de Grote Clubactie is afgelopen woensdag 13 december verricht. De winnende lotnummers zijn terug te vinden op de website van de Grote Clubactie. U kunt u lot checken via deze website. Alle winnende lotnummers zijn ook terug te lezen in een pdf. U kunt hier klikken voor de trekkingsuitslag.