Op zaterdag 27 januari vonden in Oostburg de voorronden plaats voor het Dubbel Mini Trampolinespringen (DMT). Onder leiding van trainster Karin van der Zijde verscheen ook een groep gymnasten van Pro Patria aan de start. De springers hebben een prima prestatie geleverd bij deze voor hen nieuwe wedstrijden!

In de categorie Jeugd Meisjes werd Merel de Bruijn 20e, Silina Andour 19e, Indy den Dulk (met een blessure aan haar voet) 16e, Rosa Hoorn 15e en Norhan Kasmi 14e. Lisette Slobbe legde beslag op de 10e plaats. Jaydy-Mae Köhler viel net buiten de prijzen met een 4e prijs.

Bij de jongens werd Dean Vrijmoed in de categorie Jeugd 26e. Sem van Opstal werd 25e. In de categorie Pupil werd Tristen van Biene 10e, Finn van Uffelen 8e en Kevin van der Linden 7e.

Denise Zijlstra wist bij de dames senioren zelfs beslag te leggen op het brons! Echt een superprestatie!

Op 17 februari komen de springers opnieuw in actie bij de volgende voorronde in Den Bosch. Met de ervaring die ze in Oostburg hebben opgedaan zullen zij daar ongetwijfeld goed voor de dag komen. Hopelijk zijn dan ook Dave en Malika, die wegens ziekte respectievelijk een blessure verstek moesten laten gaan, dan ook van de partij!

foto’s van deze wedstrijd kunt u vinden op: http://www.wielrenneninzeeland.nl