Op zaterdag 27 januari hadden de instappers N1 training op het RTC in Hoofddorp. Winema, Rebecca, Alisha en Isabella deden mee aan de Eminent Cup in Naaldwijk. Deze teamwedstrijd was extra leuk door een gemixt team met Corinne (Devona) en Ines (BTA).

Op zondag 28 januari waren de instappers en pupillen 1 N1 weer in Naaldwijk te vinden, waar de beide teams van Pro Patria de hoogste plaatsen op het podium mochten betreden. Tegelijk waren in Heerenveen op het NTC nog 3 turnsters van PP hard aan het werk tijdens de eerste OJTS-training van 2018. Winema, Isabella en Nashaira hebben tijdens 2 intensieve trainingen weer laten zien waar ze staan in hun ontwikkeling.

Op zaterdag 27 januari hadden de instappers N1 training op het RTC in Hoofddorp. Winema, Rebecca, Alisha en Isabella deden mee aan de Eminent Cup in Naaldwijk. Deze teamwedstrijd was extra leuk door een gemixt team met Corinne (Devona) en Ines (BTA). Pro Patria wil graag de organisatie van de Eminent Cup bedanken voor de uitnodigingen en organisatie van deze leuke wedstrijd!

Op zondag 28 januari waren de instappers en pupillen 1 N1 weer in Naaldwijk te vinden, waar de beide teams van Pro Patria de hoogste plaatsen op het podium mochten betreden. Tegelijk waren in Heerenveen op het NTC nog 3 turnsters van PP hard aan het werk tijdens de eerste OJTS-training van 2018. Winema, Isabella en Nashaira hebben tijdens 2 intensieve trainingen weer laten zien waar ze staan in hun ontwikkeling.

 

 

 

 

 

 

 

Naast deelname van turnsters uit de A-lijn turnden ook de onderbouw B-lijn de ‘Eminent Cup’ in Naaldwijk. Het is een team wedstrijd tussen de verenigingen uit het Westland en de omliggende verenigingen. Het pupillen 1 team bestond uit Emily, Djenaliah, Serenity en Sophie. De meiden hebben hard gewerkt en kwamen op een 4e plek uit.

In de 2e ronde hadden we een mix team met Devona wateringen. Eline en Floor turnde samen met Tess, Louisa en Luna van Devona in een team. Dat was heel gezellig om samen te turnen. Samen werden zij 2e. Op zondag mocht het N3/N4 team turnen. Dit team bestond uit Sanne, Julia en Merle. Ook deze meiden hebben goed geturnd en eindigde op de 3e plaats.
Pro Patria wil graag de organisatie van de Eminent Cup bedanken voor de uitnodigingen en organisatie van deze leuke wedstrijd!