Afgelopen zaterdag 27 januari vond het Souplesse toernooi in Hendrik Ido Ambacht plaats voor de C-lijn onderbouw. De turnsters hebben een prima prestatie geleverd!

De aftrap was voor de categorie instap D1. Charnique van Houten eindigde als 15e, Jelina van Winden als 14e met een mooie 5e plaats op sprong. Lisa de Fouw werd 9e en Anne van Delden werd 6e met als uitblinker goud op balk!
In de categorie pupil 1 D1 eindigde Vivian Noomen als 13e, Sanne Cammeraat als 12e, Noé Schönherr als 11e en Luna la Brijn als 10e met een geweldige 4e plaats op sprong. Lotte Broersma eindigde als 9e met een 4e plaats op zowel balk als vloer en Solana Kock als 8e met een 5e plaats op vloer.
In de categorie pupil 2 D1 werd Marlou te Nijenhuis 10e, Lara ten Broeke 9e en Marwa Kaouass 7e met een 4e plaats op brug. Fabienne Dumaij werd 8e met een 4e plaats op zowel sprong als brug.
Ishana Klaverweide bezette op elk onderdeel een podium plaats. Zij werd op balk en vloer 3e, op sprong 2e en op brug behaalde zij het goud. In de meerkamp eindigde zijn op de 2e plaats. Al met al resultaten waar de meiden trots op mogen zijn!’