De ClubKasCampagne van de Rabobank gaat bijna van start.  Rabobank Regio Den Haag draagt het lokale verenigingsleven een warm hart toe. De bank heeft voor 2017/2018 een bedrag van  € 70.00,00 beschikbaar gesteld voor verenigingen in de regio. Hoe meer stemmen de vereniging ontvangt, des te hoger het bedrag dat naar de clubkas gaat!

Ook dit jaar doen wij weer mee met de Rabobank ClubKasCampagne. Om een zo’n hoog mogelijk bedrag bij elkaar te verzamelen hebben we jouw hulp hard nodig, want iedere stem is geld waard! Ben je klant van Rabobank Regio Den Haag en ouder dan 12 jaar? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan Pro Patria tijdens de Rabobank ClubKasCampagne.  Steun ons door je stem op Pro Patria uit te brengen van 5 t/m 25 februari en help ons!!!! Voor meer informatie Info: CKCRaboRDH #ClubKasRDH

Van de opbrengst willen we in 2018 groots uitpakken met twee evenementen; de ProPatriade en het grote Gymfeest. Dus stem op onze vereniging, je stem is geld waard!!!!

Alle Rabobankklanten, ouder dan 12 jaar, van wie een e-mailadres bekend is, ontvangen voor de stemperiode een e-mail met een unieke persoonlijke code om 3 stemmen uit te brengen. Leden krijgen zelfs 5 stemmen.

 Stemperiode
Vanaf 5 februari tot en met 25 februari 2018 kunt u stemmen op uw favoriete deelnemende vereniging.