Afgelopen twee weekenden zijn er weer volop wedstrijden geturnd door de B-lijn bovenbouw.

In het weekend 20 januari was de 2e districtwedstrijd. Als eerste waren Claudia Pit en Britt Compeer aan de beurt. Claudia was al geplaatst voor de landelijke wedstrijden en bevestigde dat ze daar thuis hoort met een overtuigende eerste plaats. Britt liet zien dat ze hard had gewerkt aan sprong en dit resulteerde in een 7e plaats. Ook zij mag turnen in de kwartfinale! Daarna was het de beurt aan de senioren. Cayley Wedemeijer pakte met een mooie balkoefening een bronzen medaille op de meerkamp. Ook zij was al zeker van de kwartfinales. Maika Barende had een mooie sprong en ook zij heeft zich weten de plaatsen voor de kwartfinales! Lisa van Beek liet ondanks haar blessures zien wat ze kon en liet een strakke balkoefening zien. Zondag waren Rozemarijn Jonk en Gina van der Meijden aan de beurt. Rozemarijn was al zeker van doorstroming, maar ook zij liet zien dat zij daar thuis hoort door ondanks een val een bronzen medaille te pakken. Gina van der Meijden liet zien hoe hard zij heeft getraind en liet een mooie stabiele meerkamp zien.

Op 27 januari hebben de meiden ook meegedaan aan het Souplesse toernooi. Weinig tegenstanders, dus het was vooral een wedstrijd tegen zichzelf. Er waren zowel medailles per toestel te winnen als de meerkamp. Claudia Pit turnde nagenoeg een strakke meerkamp, wat beloond werd met 4 keer goud en 1 keer zilver. Rozemarijn Jonk liet een mooie vloeroefening zien en pakte goud. Britt Compeer toonde een strakke meerkamp om trots op te zijn en dit werd beloond met een zilveren medaille. Gina van der Meijden heeft veel nieuwe elementen laten zien waar ze trots op kan zijn. Maika Barendse liet zien dat ze strak op balk werkt en Lisa van Beek liet zien dat zij strak werken goed op brug kan. Cayley Wedemeijer liet ook dit weekend zien dat ze goed op weg is, dit werd beloond met 5 gouden medailles en een beker voor de beste score van de dag!

Nikki van Doeland liet zien dat zij hard heeft gewerkt aan strak turnen, dit werd beloond met 3 gouden medailles, waarvan 1  op de meerkamp! Danique Ouweneel turnde na haar blessure van de vorige wedstrijd voor het eerst weer een volledige meerkamp, dit werd beloond met een gouden en zilveren medaille! Megan de Jong liet zien dat zij stabiel op balk is en pakte hier zilver.

Roxsanna Shirazi en Franka Pouwels deden mee aan de Eminent Cup en vormden samen met Marit en Rory van CGV Zoetermeer een team. Zij werden daar keurig 3e! Al met al veel medailles en een trotse trainster!