Afgelopen weekend (10 en 11 maart)werden de kwartfinales geturnd van de 2e divisie in Sporthal de Hullen in  Roden.

Sophie Kok zou eigenlijk het spits afbijten, helaas was te ziek om te kunnen turnen. Daarna was het de beurt aan junioren 2e divisie en jeugd 1 N3. Eline Heijenbrok liet zien wat voor topper zij is op balk (2e plaats) en eindigde uiteindelijk als 10e. Dit was voldoende om zich te plaatsen voor de halve finales van het NK! Claudia Pit moest zich door de wedstrijd heen vechten, maar herpakte zich goed en eindigde als 10e. Rozemarijn Jonk liet een mooie vloeroefening zien en eindigde uiteindelijke als 7e. Britt Compeer turnde een top wedstrijd en liet zien dat hard werken loont. Zij eindigde als 5e. Alle drie de meiden hebben zich hiermee geplaatst voor de halve finales van het NK! Vervolgens was het de beurt aan de senioren 2e divisie. Maika Barendse liet zien wat ze waard was en turnde een mooie balk oefening. Zij eindigde uiteindelijk 17e, dit was helaas niet voldoende is voor de doorstroming. Echter had zij zich wel al geplaatst voor de halve finale balk, dus die mag ze nog wel turnen! Cayley Wedemeijer liet zien wat strak turnen is op sprong (2e) en eindigde uiteindelijk als 7e. Dit was voldoende om door te mogen stromen naar de halve finales van het NK!