Op zaterdag 7 april vertegenwoordigen  de Yessica’s van leidster Phemia de Boer Pro Patria tijdens de Dance2demo in sportcomplex de Sypel in Harderwijk.

Ondanks de dagelijkse beslommeringen en de verwachting van een nieuwe wereldburger oefenen de danseressen met veel plezier en passie. In Harderwijk gaan ze meerdere dansen laten zien.  Dansen die ook in juli in het Stadstheater te zien zullen zijn bij de Dance Factory.

Naast de Yessica’s zullen ook de jonge dansers van de Jazzdancegroep uit Rokkeveen, aangevuld met 2 enthousiaste jonge leerlingen uit Seghwaert aan de Dance2Demo deelnemen. Ook zij hebben hard getraind en laten afwisselende stijlen van dans zien.

Is Harderwijk voor u te ver weg? Geen punt u kunt deze danseressen ook in actie zien tijdens de ProPatriade op 14 april in de Oosterpoort in Zoetermeer. Wij wensen de dames heel veel succes!!!!