Een groot deel van de turnsters van de A-lijn  was dit weekend ( 24 en 25 maart) te vinden in sporthal de Sprong in Middelburg. Op het programma stond de kwalificatiewedstrijd voor doorstroming en kwalificatie voor het NK later dit seizoen.

Op zaterdag was het de beurt aan de pupillen 2 N1 (Nashaira, Rebecca, Alisha). Isabella kon helaas niet turnen, maar was wel aanwezig voor de support van haar clubgenootjes. de support. De meiden hebben allemaal individueel goede vooruitgang geboekt en Nashaira mocht na een goede wedstrijd de zilveren medaille in ontvangst nemen.

In de eerste ronde turnden Marrylinn en Winema (Jeugd 1 N1) hun kwalificatiewedstrijd. Marisa en Megan deden buiten mededingen mee ter voorbereiding op het NK in Ahoy.

Op zondag mochten de instappers N1 aantreden. Verdeeld over 2 banen lieten zij zien hoe zij de afgelopen tijd vooruitgang hebben geboekt. En met succes: alle zes de deelnemende turnsters hebben zich weten te plaatsen voor de 1/2 finale op het hoogste niveau! Een hele prestatie, gefeliciteerd meiden!