Aan alle leden van GV Pro Patria,

Wellicht heeft u al vernomen dat er vandaag een brand is geweest in de Noord-Westerhal. Hierbij is veel rookontwikkeling geweest. Dankzij het kortdate optreden van Laura Hania en haar assistenten zijn alle sporters veilig naar buiten gebracht via de nooduitgang. In afwachting van de brandweer. Alle lof voor de leiding.
De brand heeft vooral veel schade toegebracht aan de kantine van de Noord-Westerhal. Gelukkig is er alleen rook en roet schade in de turnhal. Echter kunnen we nog niet inschatten wanneer er weer in de turnhal getraind kan worden. Hetgeen ook geld voor het trampoline springen en alle andere lessen die in de Noord-Westerhal gegeven worden.
Het bestuur gaat in overleg met de gemeente kijken naar een passende oplossing voor alle lessen die normaal plaatsvinden In de Noord-Westerhal.

Namens het bestuur,

Jerry van der Ziel
Voorzitter