Beste leden,

Momenteel zijn er problemen met inloggen op mail adressen van Pro Patria. Dit betekent dat mails wel ontvangen worden in de mailbox, maar dat lezen en reageren niet altijd lukt. De oorzaak is een migratie van onze mail provider waardoor alle mailboxen niet meer toegankelijk zijn. Er wordt gewerkt aan een oplossing. Graag vragen we geduld voor wat betreft reacties op mails die u naar een Pro Patria adres heeft gestuurd.

Bedankt.

UPDATE: Inmiddels werken de meeste mailadressen weer (hier wordt momenteel nog een extra controle op uitgevoerd). Wel is gebleken dat bij een aantal mailboxen mails zijn verdwenen tussen vorige week woensdag (11 september) en gisteren (18 september). Mocht u in die tijd een mail hebben gestuurd, vragen wij u deze mail nogmaals te versturen. Onze excuses voor het ongemak.