Op zaterdag 26 oktober nam een team topturnsters van GV Pro Patria Zoetermeer deel aan de Rushmoor Rose Bowl: een internationaal toernooi in Aldershot, Groot-Brittannië. Het team bestond uit 3 turnsters van Pro Patria zelf: Marrylinn Hendriks, Winema Olaria en Loïs Schoonen. Op uitnodiging van Pro Patria voegden ook Maartje Wurkum en Romy Stevens van de Hazenkamp in Nijmegen zich bij het team van in totaal 5 turnsters. Het team eindigde op dit toernooi van hoog niveau knap op de derde plaats. Tijdens de wedstrijd op zaterdag wisten Maartje Wurkum en Marrylinn Hendriks zich ook te plaatsen voor toestelfinales op zondag. Maartje Wurkum mocht hier het zilver op sprong in ontvangst nemen en Marrylinn Hendriks eindigde met een nieuwe sprong (gestrekte yourchenko met hele schroef) als jongste deelneemster in deze finale op de vijfde plaats.