ProPatriade 2016

 

Het doek is gevallen de laatste voorstelling is voorbij. Wat hebben we genoten van de diversiteit van de gymsport. Tijdens drie uitverkochte voorstellingen tijdens de 17e editie van de ProPatriade werd het publiek getrakteerd op een uitvoering van onze leden die hebben laten zien hoe veelzijdig de gymsport en het aanbod van Pro Patria is. We hopen dat u net zo heeft genoten als wij.

Maar geen ProPatriade zonder de inzet van trainers/lesgevers en vrijwilligers. Maandenlang zijn trainers en lesgevers met hun sporters in de weer geweest om de shows voor te bereiden. Voor- en achter de schermen hebben tientallen vrijwilligers zich ingezet om de ProPatriade tot een succes te maken. Licht, geluid, overbrengen van toestellen, opbouwen, afbreken, kaartverkoop etctetc. Het was een enorme inspanning. Wij willen de trainers/lesgevers en vrijwilligers enorm bedanken voor hun inspanningen, zonder hen hadden we dit gymspektakel niet kunnen aanbieden!!

Fotograaf Gerard van Warmerdam heeft de hele dag vastgelegd op de gevoelige plaat. U kunt de foto’s bekijken via: https://vwarmerdam.smugmug.com/Sport-2016/ProPatriade-2016/

DSC_1487

DSC_2818DSC_1309DSC_1774

 

 

 

 

 

DSC_1806 DSC_2050DSC_2014DSC_1910