Onderbouw B-lijn op trainingsweekend

By
Updated: september 7, 2015
4

Afgelopen weekend (5 en 6 september) is de onderbouw B-lijn turnen dames op trainingsweekend geweest. Met achttien turnsters stonden we op camping ‘de drie morgen’ in Zoetermeer. Het weekend begon met de normale training op vrijdag middag, daarna was er lekker eten op de camping en kon het feest beginnen. Er waren twee grote tenten waarin de meiden al snel hun plekje hadden gevonden. En na een spannend verhaal, gingen de meiden lekker slapen. Jaja…….
De regen hield maar niet op dus het werd een lekkere modder bende op de camping.

De volgende ochtend was het al heel vroeg ochtend en was het weer nog steeds slecht. Op naar het zwembad waar het lekker warm was. Daar hebben de meiden zich prima vermaakt en toen ze terug kwamen scheen het zonnetje en hebben we leuke en gekke spelletjes gespeeld. ‘s Avonds hebben we de bonte avond gehouden met wel zeven optredens. Van instappers tot grote gekke meiden, bijna iedereen heeft meegedaan. Uiteindelijke mocht er gestemd worden voor het beste optreden. Dat was het optreden van Lamis met haar dans op ‘Laat het los’

De volgende ochtend moest er natuurlijk nog getraind worden, maar ze waren best een beetje moe. Na de training stond er weer een heerlijke lunch klaar met dank aan onze kookmoeders. Daarna kwamen de ouders er al weer aan en hebben we alles weer met elkaar opgeruimd. Helemaal top al die hulp!

Het was een geweldig leuk weekend, Op naar volgend jaar!

1 2 3