Herkennen van talent…hoe doe je dat?

By
Updated: september 17, 2015
131031_top2

Wat is talent? Hoe herken ik talent? Wat is het belang van talentherkenning? De KNGU en de hoofdtrainer van Pro Patria organiseren op zaterdag 3 oktober 2015 tussen 10:00 en 13:00 uur in de Noord-Westerhal Zoetermeer een bijscholing voor trainers niveau 3.
De bijscholing zal deels theoretisch en deels praktisch zijn. Het doel is onder meer het vergroten van de kennis van talenherkenning binnen de vereniging, kennismaken en het vergroten van de binding tussen de groepen die in de turnhal trainen en die turnsters die in overige zalen trainen. Deze bijscholing levert voor de trainers 4 licentiepunten op. De leiding die inschrijft is van harte welkom om sporters mee te nemen (bijvoorbeeld sporters die zij als talent zien). Het theoretische deel (zonder sporters) is van 10:00 tot 11:00 uur, daarna zijn ook de sporters welkom.
Inschrijven kan via onderstaande link:
https://www.kngucampus.nl/Default.aspx?pageId=64&ctrl=BijscholingenOverview&courseId=803544