Rabobank ClubKasCampagne gestart!

By
Updated: oktober 3, 2015
120_1299_Logo-RCC-3_29757710

De Rabobank zoekt al jaren op verschillende manieren de verbinding met de lokale samenleving, onder andere via sponsoring. Op sportief gebied legt de bank de nadruk bij sponsoring op hockey, paardensport, voetbal en wielrennen. Sportclubs en verenigingen van andere sporten kunnen deelnemen aan onze ClubKasCampagne.
Ook dit jaar bepalen de Rabobank klanten en leden welke verenigingen en clubs een sponsorbijdrage krijgen en hoe hoog dat bedrag is. Pro Patria doet ook dit jaar weer mee.

Hoe werkt het?
Eén keer per jaar stemmen de Rabobank klanten en leden op de vereniging(en) en club(s) die zij een warm hart toedragen. Iedere klant krijgt drie stemmen, leden zelfs vijf. Daarnaast mogen leden een dubbele stem uitbrengen, door maximaal twee keer op dezelfde vereniging te stemmen. Het totale bedrag dat Rabobank Regio Den Haag beschikbaar stelt voor de ClubKasCampagne wordt gedeeld door het aantal stemmen. Hoe meer stemmen voor de vereniging, des te hoger het bedrag dat naar de clubkas gaat! Deelnemende verenigingen kunnen hun eigen achterban mobiliseren om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Samen bereik je tenslotte meer, dat is het idee!

Stemperiode
De stemperiode is inmiddels ingegaan. Tot en met zondag 25 oktober 2015 mogen klanten en leden hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging(en) en club(s). Klanten en leden ontvangen voor de stemperiode een mailing met een unieke inlogcode.

Geef het door aan iedereen die je kent en laat ze stemmen op Gymnastiekvereniging Pro Patria!

qr-code-voor-website