District Selectie Training

By
Updated: oktober 11, 2015
20151010 DST (800x452)

Op zaterdag 10 oktober vond de eerste district selectie training plaats in de turnhal van Pro Patria onder leiding van districtstrainer Vincent Vermeulen (hoofdcoach PP) en choreograaf Daymon Jones (SV PAX). De beste turnsters uit het district Zuid-Holland in de leeftijdscategorieën (voor)instap en pupil 1 komen samen met hun clubtrainer ongeveer eens per maand een centrale training volgen die onder de auspiciën valt onder het talentontwikkelingsprogramma van de KNGU. Vanuit Pro Patria waren Marrylinn, Casey-Jane, Jocelyn, Eline, Winema, Lisa en Anouk geselecteerd om aan deze trainingen deel te nemen. Pro Patria trainsters Laura Hania en Kim Bant begeleidden hen langs de verschillende thema’s en programma’s die werden uitgezet door de districtstrainer en choreograaf. Voor alle trainers en turnsters een enerverende en leerzame training!