Uitslag Grote clubactie

By
Updated: december 17, 2015
NIKON D7000045

De trekking van de Grote Clubactie heeft inmiddels plaats gevonden. De volledige uitslag is te vinden op www.clubactie.nl of per lot te controleren op https://lotchecker.clubactie.nl

De vereniging had voor de drie beste lotenverkopers een cadeaubon in het vooruitzicht gesteld. Tijdens de clubkampioenschappen werden zij in het zonnetje gezet. Op de 3e plaats is geëindigd Megan van Puffelen met 58 loten. Meike Cammeraat verkocht 75 loten en eindigde op de 2e plaats. Yoëlle Pauptit verkocht maar liefst 91 loten en was daarmee de succesvolste lotenverkoper van de vereniging. De hele actie werd binnen de vereniging gecoördineerd door Fleur Raaijmakers. Zij was de aanjager achter een succesvolle actie. Zij ontving uit handen van de voorzitter Jerry van der Ziel een mooie bos bloemen.

In totaal hebben 232 leden van Pro Patria loten verkocht. Alle lotenverkopers die 10, 25 of 50 loten hebben verkocht, ontvangen via hun trainer een cadeaubon. De vereniging ontvangt van de Grote Clubactie een bedrag van € 7.160,-  Hiermee hebben is het bedrag van vorig jaar overtroffen. We bedanken alle lotenverkopers voor hun inzet en de fantastische opbrengst die dat dit jaar heeft opgeleverd. Iedereen die een of meerdere loten heeft gekocht hartelijk dank voor uw steun. Hopelijk heeft u prijs!