Sponsorplan

Gymnastiekvereniging Pro Patria is ambitieus. De vereniging heeft haar ambities over twee Olympische cycli vastgelegd in het Strategisch beleidsplan 2013-2020 onder de naam ‘bouwen aan de toekomst’. Naast de sportieve ambities wil Pro Patria haar maatschappelijke rol blijven vervullen. De gymsport dicht bij de mensen.

Zonder de inkomsten verkregen via sponsoring is de vereniging echter niet in staat haar (sportieve)doelstellingen te halen en de sporters die faciliteiten te bieden die nodig zijn om te kunnen acteren op het hoogste niveau. Structurele financiële ondersteuning is onontbeerlijk. De vereniging is op zoek naar sportieve ondernemingen die financieel willen helpen onze ambities te realiseren.

Pro Patria heeft daarom een sponsorplan ontwikkeld. Het sponsorplan bestaat uit diverse pakketten waarbij u kunt kiezen welke manier van sponsering het beste bij u past. U kunt het complete plan hier downloaden.  Tot de pakketten behoren o.a.:

  • Hoofdsponsor
  • Teamsponsor
  • Club van 100
  • Vriend van Pro Patria

Het sponsorbeleid en de uitvoering van de takenrond sponsoring is ondergebracht in een sponsorcommissie. De sponsorcommissie heeft als doel de sponsoring van de vereniging vorm te geven, te structureren, uit te bouwen en te coördineren. Verder bestaat de taak uit werving en relatiebeheer van clubsponsors binnen de vereniging.

De commissie bestaat uit vijf leden, waarvan twee plekke zijn ingevuld. We zoeken nog versterking voor de commissie om deze op het gewenste aantal te brengen.

 Naam Naam e-mail
 Ricardo Seffelaar Coördinator sponsorcommissie [email protected]
 Dominique de Visser Lid sponsorcommissie [email protected]
Vacature
Vacature
Vacature

Wilt u  meer weten over de sponsormogelijkheden binnen onze vereniging, of wilt u deelnemen aan de sponsorcommissie dan kunt u contact opnemen met Ricardo Seffelaar, coördinator van de sponsorcommissie,  via de mail [email protected]