Incidenteel meetrainen

Deze regeling is bedoeld voor turnster uit de regio die incidenteel mee willen trainen met Pro Patria wedstrijdsporters op reguliere trainingstijden onder leiding van Pro Patria staf (al danniet begeleid door eigen trainers). De turnster-van-buiten is niet ingeschreven als lid van PRO PATRIA en betaalt derhalve geen vast contributiebedrag, gerelateerd aan het aantal trainingsuren/week. De turnster-van-buiten is wel ingeschreven bij een andere KNGU gymclub, is daarmee lid van de KNGU en valt onder de collectieve verzekeringen die de KNGU haar leden biedt.

Beleidsregel

Het hoofdbestuur PRO PATRIA hanteert als beleidsregel dat een turnster-van-buiten kan meetrainen onder de volgende voorwaarden:

  1. De participatie van een turnster-van-buiten in de training dient een stimulerend effect te hebben op de wedstrijdsporters van PRO PATRIA. Dit is ter beoordeling van de hoofdcoach Turnen Dames.
  2. De turnster-van-buiten start de training met de groepsinleiding en volgt alle aanwijzingen op van de verantwoordelijk trainer/coördinator onder wiens leiding zij traint.
  3. De turnster-van-buiten betaalt binnen 5 dagen na ontvangst factuur het factuurbedrag.

Incidentele kostprijs

Voor 2015 is de incidentele kostprijs vastgesteld op: aantal klokuren x € 5 met een minimum van € 15 per training.

Er zijn twee varianten

3 uurs-training = € 15,00 per keer

3,5 uurs-training = € 17,50 per keer

Financieel administratieve verwerking

Trainer/coördinator spreekt vooraf af met turnster-van-buiten op welke trainingsdata ze welkom is. De trainer/coördinator mailt op dezelfde dag de naam, adresgegevens, email-adres en telefoonnummer van turnster-van-buiten door naar budgetbeheerder van afdeling Turnen Dames, alsmede de afgesproken trainingsdata.