Trainingscentrum

NOORD-WESTER HAL HUREN?

Alle Pro Patria wedstrijdsporters trainen sinds augustus 1999 in de turnhal van Pro Patria aan de Buytenparklaan 6 2717 AX Zoetermeer. Hier heeft de vereniging de beschikking over een permanent ingericht turnaccommodatie. De wedstrijdtrampoliespirngers trainen in de sporthal waar ook badmintonvereniging  Conquesto en volleybalvereniging Zovoc hun onderkomen hebben.

Het complex “De Noord-Westerhal“ De hal ligt dicht bij Snowworld en Ayers Rock.
De grote hal kan afhankelijk van het tijdstip en de dag in de week geheel of gedeeltelijk (uiteraard voor een lager bedrag) voor diverse takken van sport gebruikt worden.
Ook de volledig ingerichte turnhal van het complex is nog een aantal uren per week te huur voor geïnteresseerde verenigingen. Ook een gedeeltelijke huur van de turnhal behoort tot de mogelijkheden.
Het complex bezit een gezellige kantine en ook de huur van vergaderruimte (tot 15 personen (zie foto)) behoort tot de mogelijkheden.

Wilt U meer weten of heeft u in uw kennissenkring wellicht belangstellenden? Schroom niet en neem contact op of geef onderstaande contactpersonen/ telefoonnummers door voor het verkrijgen van meer gedetailleerde informatie over uw gebruikswensen.

Meer informatie over verhuur:

turnzaal01_0_20 turnzaal02_0_20
turnzaal03_0_20 vergaderzaal_0_20