Grote Clubactie 2017

Update:

Tijdens de grote clubactie 2017 hadden Charlotte Motenegro en haar turnsters zich zelf een doel gesteld. De evenwichtsbalk was versleten en om nog beter te kunnen oefenen was een airbeam noodzakelijk. Er werden zoveel loten verkocht waardoor vandaag in alle vroegte de nieuwe toestellen werden afgeleverd. Door medewerking van BosanSportinstallaties werd een nieuwe Gymnova balk en airbeam de zaal ingereden. Charlotte was zelf aanwezig om de toestellen in ontvangst te nemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top drie lotenverkopers 2017

De Grote Clubactie 2017 was een daverend succes. Nog nooit waren er zoveel loten verkocht. De voorzitter maakte tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst de top drie van lotenverkopers bekend.

Tess van Alphen had maar liefst 80 loten verkocht en eindigde op de 3e plaats. Megan van Puffelen had acht loten meer verkocht en eindigde met een totaal van 88 loten op de 2e plaats.

Met maar liefst 156 loten was Lisa Dirkzwager absoluut de beste lotenverkoopster van de vereniging. De dames ontvingen van van der Ziel de bijbehorende prijzen. Super gedaan meiden!!! Trainster Charlotte Montenegro en haar turnsters hebben in totaal zoveel loten verkocht dat van de opbrengst een nieuwe balk en airbeam kan worden aangeschaft. Een resultaat om trots op te zijn.

 

 

 

 

 

 

 

Uitslag en trekking Grote Clubactie 2017

De uitslag van de grote clubactie is bekend en wat een waanzinnig succes is het geworden. Onze (jeugd)eden hebben maar liefst 3654 loten verkocht!!!!!!
Nog nooit werd zo’n resultaat behaald. We zijn dan ook super trots op alle verkopers.

We willen alle loten verkopers, de trainers en ouders die een bijdrage hebben geleverd aan dit resultaat enorm bedanken en hopen dat u als loten-koper een mooie prijs heeft gewonnen. De winnende lotnummers zijn terug te vinden op de website van de Grote Clubactie. U kunt u lot checken via deze website https://lotchecker.clubactie.nl/

De top 3 van verkopers wordt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de vereniging op 6 januari 2018 bekend gemaakt. We willen alvast verklappen dat de best verkopende lotenverkoper maar liefst 156 loten heeft verkocht!! De top drie krijgt per een e-mail een uitnodiging.
Voor de loten-verkopers die meer dan 25 of 50 loten hebben verkocht ligt er nog een mooie verassing in het verschiet. Deze ontvangen jullie via jullie trainer lesgever.

—————————————————————————————————————————————————————–

Elk jaar vindt de Grote Clubactie plaats.  We doen ook dit jaar  weer met de hele vereniging mee. De Grote Clubactie zet zich al 45 jaar in voor het Nederlandse verenigingsleven door het organiseren van een loterij. Een eenvoudige manier om extra inkomsten voor de vereniging te genereren! Uiteraard gaan we voor een zo hoog mogelijke opbrengst voor Pro Patria! En daar hebben we onze (jeugd)leden en trainers  keihard bij nodig!!!!!!!

De lesgevers ontvangen in week 37 de verkoopboekjes voor de leerlingen (we richten ons op kinderen in de leeftijd van ongeveer 6 tot 16 jaar). Zodra ze de boekjes hebben ontvangen kunnen deze worden uitgedeeld. De verkoop start op zaterdag 16 september 2017. We vragen de om de boekjes vóór 1 november weer in te leveren, maar eerder is beter. Het invoeren van de verkochte loten wordt door de werkgroep geregeld en verzorgt door een enthousiaste groep vrijwilligers.

Wat levert het op?
Ieder verkocht lot levert de vereniging € 2,40 op. Op basis van de verkoop wordt de opbrengst verdeeld over de 3 afdelingen: breedtesport, turnen dames en trampolinespringen. We streven ernaar begin december de opbrengst bekend te maken.

Voor vragen  kun je terecht bij de coördinator Grote Clubactie: Fleur Raaijmakers
(e-mail: [email protected] of een berichtje: 0648308131).

Aarzel niet! We willen jullie helpen de actie tot een groot succes te maken.