Grote Clubactie 2016

De winnende lotnummers van de Grote Clubactie 2016 zijn op 8 december 2016 bekend gemaakt! De trekking is verricht door notaris mr. M.E.F. Ploum. Bekijk hier een lijst met de volledige trekkingsuitslag.

In totaal zijn er voor Pro Patria door 207 lotenverkopers 2687 loten verkocht wat resulteert in een bedrag van € 6448,80 voor de vereniging. We bedanken alle lotenkopers voor hun bijdrage en bewonderen de inzet van alle lotenverkopers!!! Benieuwd of u een winnend lot in handen heeft? Klik hier om naar de lotchecker van 2016 te gaan! Vul uw 7-cijferig lotnummer in en bekijk of u in de prijzen bent gevallen.

In totaal ontvangen 37 lotenverkopers via hun trainer een cadeaubon voor het aantal door hen verkochte loten! Gefeliciteerd allemaal. De top drie van best verkopende leden van Pro PAtria is bekend. We houden de namen nog even geheim. Het was een spannende aangelegenheid. De nummer 1 had in totaal 75 loten verkocht. De nummers twee en drie eindigde ex aequo met 55 verkochte loten. Zij zullen in januari hun prijs uitgereikt krijgen. Gefeliciteerd, super goed gedaan!!

Maandag 12 december2016 wordt in heel  Nederland de actie afgesloten met de Grote Clubavond 2016.  Deze avond is speciaal voor alle clubcoördinatoren en staat in het teken van de cheque-uitreiking en het delen van ervaringen. Fleur Raaijmakers zal als coördinator van onze vereniging deze bijeenkomst bezoeken.