Grote Clubactie 2017

Elk jaar vindt de Grote Clubactie plaats.  We doen ook dit jaar  weer met de hele vereniging mee. De Grote Clubactie zet zich al 45 jaar in voor het Nederlandse verenigingsleven door het organiseren van een loterij. Een eenvoudige manier om extra inkomsten voor de vereniging te genereren! Uiteraard gaan we voor een zo hoog mogelijke opbrengst voor Pro Patria! En daar hebben we onze (jeugd)leden en trainers  keihard bij nodig!!!!!!!

De lesgevers ontvangen in week 37 de verkoopboekjes voor de leerlingen (we richten ons op kinderen in de leeftijd van ongeveer 6 tot 16 jaar). Zodra ze de boekjes hebben ontvangen kunnen deze worden uitgedeeld. De verkoop start op zaterdag 16 september 2017. We vragen de om de boekjes vóór 1 november weer in te leveren, maar eerder is beter. Het invoeren van de verkochte loten wordt door de werkgroep geregeld en verzorgt door een enthousiaste groep vrijwilligers.

Wat levert het op?
Ieder verkocht lot levert de vereniging € 2,40 op. Op basis van de verkoop wordt de opbrengst verdeeld over de 3 afdelingen: breedtesport, turnen dames en trampolinespringen. We streven ernaar begin december de opbrengst bekend te maken.

Voor vragen  kun je terecht bij de coördinator Grote Clubactie: Fleur Raaijmakers
(e-mail: [email protected] of een berichtje: 0648308131).

Aarzel niet! We willen jullie helpen de actie tot een groot succes te maken.