Samen met papa, mama, opa, oma of oppas lekker bewegen, klimmen, klauteren en spelen voor de peuter in een echte gymzaal? Dat kan bij Pro Patria. Iedere week worden er weer andere vormen aangeboden en staan andere thema’s centraal.

(Groot)ouders die het leuk vinden om met hun (klein)kind vanaf ongeveer 20 maanden tot 4 jaar actief bezig te zijn komen naar de lessen Ouder & Kindgymnastiek bij Pro Patria. Tijdens de lessen speelt u een grote rol. U begeleidt en stimuleert het kind tijdens de uitvoering van de oefeningen. Wat is er nu leuker dan samen actief bezig te zijn. Natuurlijk zijn oppasouders met hun (oppas)peuter ook van harte welkom!
De bevoegde vakkrachten reiken elke week weer andere speelse vormen aan waardoor iedereen gestimuleerd wordt mee te doen.

Kom vrijblijvend eens meedoen: de eerste twee kennismakingslessen zijn gratis. Pas daarna beslist u of u lid wilt worden. (Zoetermeerpashouders kunnen een deel van de contributie verrekenen met de verstrekte cheque verenigingen). U kunt gewoon zonder vooraf aanmelden naar de les van uw keuze gaan. De lestijden en op de verschillende locaties vindt u terug in het lesrooster. U bent van harte welkom!

Voor meer informatie: [email protected]