Yoga maakt zwakke lichaamsdelen sterker en versoepelt uw lichaam. De combinatie van verschillende houdingen met de adem maakt uw lichaam vitaal, door een balans tussen inspanning en ontspanning.

Yoga maakt zwakke lichaamsdelen sterker en versoepelt uw lichaam. De combinatie van verschillende houdingen met de adem maakt uw lichaam vitaal, door een balans tussen inspanning en ontspanning. Het verbetert de lichaamshouding en verzacht spanningsklachten.
U wordt zich bewust van wat er zich in uw lichaam afspeelt. Yoga is luisteren naar uw lichaam; de open aandacht voor uzelf, de adem, spanningen en ontspanning doet goed. Yoga helpt u om met beide voeten op de grond te staan, ook in drukke tijden. De rust en energie die u voelt na een les werken door in de rest van uw leven wanneer u regelmatig yogalessen volgt.

Pro Patria biedt Yoga aan. In het lesrooster vindt u de locatie en het tijdstip van de les. Nieuwsgierig geworden? U kunt altijd zonder verplichtingen twee proeflessen volgen. Vooraf aanmelden in niet nodig. U kunt zich op voor het aanvangstijdstip van de lessen melden  bij de lesgever.

Voor meer informatie stuurt u een mail naar: [email protected]