Wasvoorschrift ERIMA en Turnstar turnkleding

Wij gebruiken stoffen van hoogwaardige kwaliteit, maar door het gebruik en wassen blijven de materialen kwetsbaar en moet het met zorg behandeld worden.  Om te zorgen dat uw turnkleding zo lang mogelijk in goede conditie blijft, is het erg belangrijk om het op de juiste manier te wassen en te drogen.

  1. Draai uw product binnenstebuiten en stop het bij voorkeur in een waszak.
  2. Gebruik een zeer kleine hoeveelheid mild, vloeibaar wasmiddel.
  3. Was het in de wasmachine met een kort programma in koud water. Gebruik geen handwas of wolwasprogramma. Tijdens zo’n programma blijft het product lang in water staan, dit is niet bevorderlijk voor het kleurbehoud. Goed centrifugeren haalt het water snel uit de kleding en vermindert de kans op kleurdoorloop.
  4. Haal het product na het wassen direct uit uw wasmachine en leg het op een handdoek en leg dan daaroverheen weer een handdoek.
  5. Rol de handdoeken op om zo het overtollig water op te nemen
  6. Hang uw product daarna op een dikke hanger om te drogen, om te voorkomen dat voor- en achterzijde elkaar raken

Onze kleding moet na ieder gebruik apart gewassen worden!!

! Gebruik geen bleekmiddel of wasverzachter

! Nooit nat vouwen

! Niet liggend laten drogen

! Strijk de producten niet

! Wrijf niet over metallic prints of stoffen (niet wringen)

! Hang de turnkleding niet over de verwarming

SportEmotion geeft geen garantie als de kleding niet gewassen is en gedroogd volgens voorschrift. Als u een pakje hebt gekozen met gevoelige stoffen en kleuren is dit uw eigen risico. SportEmotion kan een retour weigeren van special orders als u zelf voor deze combinatie heeft gekozen.