Trainingsstage A-lijn

Trainingsstage A-lijn

Van maandag 26 augustus t/m vrijdag 30 augustus was de A-lijn van Pro Patria op trainingsstage in Varsseveld. Hard werken tijdens de zeven trainingen werden afgewisseld met andere leuke activiteiten, plezier en ontspanning. Met de oudere turnsters werden tevens doelen gesteld, planningen gemaakt en zij kregen les in het samenstellen van keuze-oefeningen.

Trainingsstages hebben binnen de topsportopleiding een belangrijke functie. Niet alleen voor het plezier en de leuke herinneringen. Ook om te leren omgaan met andere trainings- en verblijfslocaties, omgaan met andere afspraken dan thuis en samenwerking met coaches en andere turnsters zijn belangrijke zaken in de opleiding van een topturnster. Deze week zijn alle turnsters van de A-lijn dus weer een stukje dichter bij hun doel gekomen, met een mooie herinnering rijker als kers op de taart!

Meer foto’s op instagram @propatria_n1.eredivisie.