Trampolinespringers naar internationale Kiepenkerl Cup

Trampolinespringers naar internationale Kiepenkerl Cup

Afgelopen vrijdag 6 september vertrok een delegatie van G.V. Pro Patria Zoetermeer met 11 trampoline springers naar Duitsland om daar deel te nemen aan de 19e Kiepenkerl Cup. De Kiepenkerl Cup is een internationale wedstrijd waar naast Nederland en Duitsland ook België aan deel nam.

Er deden ruim 200 springers mee verdeeld in verschillende leeftijdsklassen. Bij Pro Patria waren de springers tussen de 11 en 24 jaar oud die deelnamen aan deze wedstrijd. De sfeer binnen de ploeg is erg goed, maar het was ook spannend om aan een internationaal toernooi deel te nemen.

In verband met de late zomervakantie was er maar een korte trainingsperiode. Desondanks lieten de springers mooie resultaten zien! Richard en Anouchka behaalden zelfs de finale. Na een spannende finale had Richard een mooie 7e plek te pakken en Anouchka had bijna een podiumplek, maar werd uiteindelijk 4e!

Voor de springers was het een mooie en leuke ervaring om deel te nemen aan deze wedstrijd!