Springers van Pro Patria naar Tsjechië

Springers van Pro Patria naar Tsjechië

Op donderdag 10 oktober vertrokken Anouchka en Melissa samen met Marguerita naar Tsjechië voor de 47e Friendship cup, een internationaal FIG toernooi.
In samenwerking met KDO Apeldoorn en Sparta Ermelo vormden zij Trampoline Club Gelderland. Helaas blesseerde Melissa zich in de aanloop van dit toernooi en besloten we dat het verstandiger was om niet te starten.

Anouchka kwam uit in de klasse meisjes 13-14, een sterke klasse van 39 meisjes. Na een goede voorronde stond zij op plaats 6, en wist ook in de finale een mooie oefening te springen. Hierdoor eindigde ze zelfs een plaats hoger op nummer 5.

Door het wegvallen van Melissa was er in eerste instantie geen synchroon partner. Door coulance van de organisatie mocht Anouchka wisselen van partner en kwam uit met Iris uit Goes. Zij wisten zich ondanks geen training te plaatsen voor de finale waarbij ze uiteindelijk de 7e plaats wisten te bemachtigen.
Het was een zeer geslaagd toernooi!