Jacht op goud

Jacht op goud

Op zaterdag 18 januari werd in Oss het Nederlands Kampioenschap trampolinespringen gehouden. GV Pro Patria kwam uit met 2 teams, in de 1e en 3e divisie. Het 3e divisie team bestaande uit Britt, Collin, Nyne en Valery lieten 2 sterke series zien. De zenuwen werden goed in bedwang gehouden en ondanks een val op de mat van één springer wist het team de 8e plaats te behalen.
Het 1e divisie team bestaande uit Amber (reserve), Ashley, Bjorn, Felicia en Richard stonden na de voorronde op ruime afstand op de 1e plaats. In de finale waarin maar 3 springers mochten springen, stond het team na 2 oefeningen 1e. Helaas moest de laatste springer de oefening vroegtijdig beëindigen door een val op de mat. Het team werd uiteindelijk 5e van Nederland.

Sportpakken van Alphafactor van Sportemotion