Mooie resultaten bij tweede PW voor de pupillen N3

Mooie resultaten bij tweede PW voor de pupillen N3

Afgelopen zaterdag was de tweede plaatsingswedstrijd voor de pupillen N3. De pupillen 1 beten het spits af in de eerste wedstrijdronde. Fenna liet een mooie brugoefening en vloeroefening zien en zij werd eerste op beide toestellen. Ook werd zij tweede allround. Marwa liet een mooie balkoefening zien, zij werd derde op dit toestel. Ook werd zij derde allround.
Daarna was het de beurt aan de pupillen 2. Zij lieten veel vooruitgang zien ten opzichte van de vorige wedstrijd. Met een mooie sprong en balkoefening veroverde Anne de 8e plaats. Rosalie liet een mooie balkoefening zien en werd 14e. Jelina draaide een mooie wedstrijd en veroverde het goud allround, met ook een eerste plek op brug en balk. Trots op alle turnsters!