Trotse trainers bij districtswedstrijd C-Lijn

Trotse trainers bij districtswedstrijd C-Lijn

Zondag 2 februari stond de district wedstrijd voor de pupillen 2 en jeugd 1 turnsters van de C lijn onderbouw op het programma.
In ronde één mochten Lisa, Sofie, Silke, Laura, Willa, Merrit en Abygail hun wedstrijd turnen. Lisa turnde een stabiele meerkamp en die werd hier heel knap 5e. Silke, Merrit en Abygail hebben laten zien wat ze kunnen en hebben een prima wedstrijd geturnd. Willa heeft een prima wedstrijd geturnd en werd zelfs 1e op brug. Laura en Sofie turnde beide een sterke wedstrijd en dat resulteerde in een 2e en 3e plaats.
In ronde drie mochten Noé, Emie, Reva, Solana en Zohal aan hun wedstrijd beginnen. De jeugd-1 hebben ondanks de zichtbare zenuwen een prima wedstrijd geturnd. Solana een keurige brug oefening, met een 2e plaats en Zohal na vele blessures een goede meerkamp geturnd. Emie turnde een prima wedstrijd en bracht haar naar een 1e plaats op balk en 5e plaats in de meerkamp. Reva eindigde, met een knappe 1e plaats op brug, net naast het podium en werd 4e. Noé liet zien dat zij vandaag de beste jeugd-1 turnster was en nam knap het goud mee naar huis!
Het is nog even afwachten welke meiden er definitief doorstromen naar de finales in juni. Trainers zijn trots!