Kwalificatiewedstrijd C-lijn

Kwalificatiewedstrijd C-lijn

Zaterdag 7 maart mocht de instapper en de pupillen 1 hun (kwalificatie) district wedstrijd turnen.

In ronde twee mocht Katie, als enige instapper, haar wedstrijd turnen. Met een goed begin op sprong heeft Katie een prima wedstrijd geturnd en werd uiteindelijk 11e. Verbeter punten nemen we mee naar de volgende wedstrijden.

In ronde drie mochten de pupillen Emma, Zoe, Wenqi en Zahra hun wedstrijd turnen. Emma turnde een goede wedstrijd met een prachtige salto op sprong, wat haar naar een 1e plek bracht op dit toestel. Uiteindelijk werd Emma 5e. Ook Zoe werd 5e met een knallende start op vloer. Zoe had een goede balk oefening en werd daar 2e. Zahra mocht vandaag het brons mee naar huis nemen met een stabiele meerkamp. Wenqi was vandaag de winnaar van de dag en nam het goud mee naar huis. Met een prachtige brug oefening, 2e plaats, en een goede balk oefening, 1e plaats.

Nu nog even wachten op de definitieve finale plaatsen!