Update Buitenlessen

Update Buitenlessen

De afgelopen maanden bleef iedereen natuurlijk zo veel mogelijk thuis. Dat wilde niet altijd zeggen dat er niet werd gesport. Veel leden bleven actief dankzij de oefeningen en filmpjes die werden gedeeld door de trainers. En gelukkig bleven veel leden ook met elkaar in contact. Heel fijn natuurlijk, maar iedereen heeft reikhalzend uitgekeken naar het moment dat er weer echt samen kon worden gesport. Toen er groen licht werd gegeven door het kabinet om buiten te gaan sporten waren de trainers dan ook meer dan enthousiast om weer aan de slag te gaan en iedereen weer te zien!

Veel jeugdlessen zijn inmiddels weer van start gegaan. Alle kleuters kunnen weer gymmen en ook de spring- en turnlessen en Gym Extra lessen draaien weer volop. De trainers hebben samen leuke lessen voorbereid. Het is niet hetzelfde als in de zaal, maar iedereen is blij dat het weer mag!

De lessen dans en freerunning kunnen helaas niet buiten gegeven worden. Voor deze leden natuurlijk erg jammer. Zij zijn natuurlijk wel van harte welkom om deel te nemen aan de alternatieve turnlessen. Hiervoor kan contact worden opgenomen met info@propatria.nl.

Gelukkig werd al snel duidelijk dat ook de volwassenen weer buiten mochten sporten. De lessen ouder- en kindgymnastiek zijn dan ook de afgelopen week alweer gestart. Er waren nog niet zoveel deelnemers, maar we verwachten er deze week zeker meer!

Ook de lessen aerobics draaien weer op volle toeren. Het is moeilijk te zeggen wie er enthousiaster zijn: de leden of de trainers! Nu er geen maximum aantal van 10 meer hoeft te worden aangehouden en de lessen dus niet meer gesplitst hoeven te worden zal het plezier waarschijnlijk nog verder toenemen.

Ook de sportfitlessen worden geleidelijk weer opgestart. Datzelfde geldt voor gymfit en Pilates. Voor de Zumbalessen wordt nog onderzocht wat de mogelijkheden zijn, maar deze volgen hopelijk snel. En tot die tijd wordt er online lesgegeven door Vanessa en Farai.

De wandelgroep van Phemia is vorige week dinsdag weer van start gegaan. De eerste berichten laten zien dat de groep weer ontzettend blij is om weer samen te kunnen bewegen.

Kortom: het grootste deel van de lessen wordt op een of andere manier hervat. Dit geldt helaas nog niet voor alle lessen. Mocht uw les nog niet doorgaan en wilt u graag aansluiten bij een andere groep? Neemt u dan contact op met info@propatria.nl, dan kijken wij naar de mogelijkheden zodat u ook weer mee kunt doen.

Wij zijn heel blij dat er nu buiten gesport kan worden. Maar wij kijken natuurlijk vooral uit naar het moment dat we de zaal weer in kunnen. Wij hopen dan iedereen weer gezond en wel in de lessen te mogen verwelkomen.