Nieuwe lessoorten

Nieuwe lessoorten

Pro Patria wil zich graag blijven innoveren. Behalve bijscholen van trainers wordt er ook gekeken naar nieuwe lessoorten.

Rope skipping

Rope skipping begint waar touwtje springen ophoudt.

Rope skipping is een relatief nieuwe sport, maar heel veelzijdig. Het kan alleen of met een groep. Wil je vooral snel of vooral “tricks”, of meer dansen? We willen hier verschillende lessen voor opzetten; niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen.

Onderstaand een demo van professional Rope Skipper Tori Boggs.

Hoopdancing

Hoopdance is hoelahoepen ofwel hoepelen op muziek, waarbij je veelal gebruik maakt van grotere hoepels. Hoopdance is inspanning & ontspanning tegelijk.

Na een half uurtje Hoopdance is je hoofd leeg en je voel je weer dat je een lichaam hebt. Hoopdance een fantastische workout waarbij je meestal meer calorieën verbrandt dan bij spinning. Daarnaast is het, net als dans, een manier om je te uiten. En daar wordt je toch een partij creatief van!

hooplovers.nl

Geïnteresseerd?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en als eerste nieuws ontvangen over (één van) bovenstaande lessoorten?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via deze link! Het verplicht je tot niets en je gegevens worden alleen voor deze nieuwsbrief gebruikt.