Corona Update

Corona Update

Na aanleiding van de aangepaste maatregelen vragen wij uw aandacht voor het volgende:

Vanaf maandag 21 september verzoeken wij u uw kind voor de deur van de gymzaal af te zetten en zelf naar binnen te laten gaan. Na afloop van de les zal een trainer/assistent of ouder weer buiten met de kinderen wachten.

Voor een eerste les of proefles kunt u de eerste vijf minuten met uw kind naar binnen, maar daarna vragen wij u om buiten te wachten.

Daarnaast vragen wij u ook om kinderen onder de 12 met een verkoudheid en/of andere klachten thuis te houden: anders dan op school is het lastig voor een trainer om afstand te houden en hebben wij maar een gelimiteerd aantal vervangers voor lessen die uitvallen vanwege trainers met klachten.

Bedankt voor uw begrip voor deze situatie. Mocht de situatie het weer toelaten, zullen we u daarover informeren.