Nieuwe penningmeester van Pro Patria

Nieuwe penningmeester van Pro Patria

De ledenvergadering van GV Pro Patria – Zoetermeer heeft mevrouw dra. Angela Rensink-Kroep deze week benoemd tot bestuurslid. Zij zal de functie van penningmeester van de vereniging gaan vervullen. 

Angela Rensink-Kroep is werkzaam als directeur bij Deloitte, waar zij focust op data-analyse in de audit. “Deze beroepservaring op het financiële vlak, samen met het feit dat mijn dochters iedere les ontzettend genieten van hun gymsport, stellen mijj in staat om met passie en energie de rol van penningmeester in het bestuur op me te nemen. Ik draag graag bij om als lid van het Pro Patria  bestuur een volgende stap naar de toekomst te zetten,” verklaart het nieuwe bestuurslid. 

De ledenvergadering benoemde ook twee leden tot erelid. Het zijn Frans van Elteren, oud turnkampioen van Nederland en 36 jaar lang lid van het Pro Patria-bestuur en Marianne Gosselink, die naast lesgever aan ouder & kindgym en seniorengym zich meer dan 20 jaar actief inzette in allerlei vrijwilligersfuncties.