Schatzoekers gezocht

Schatzoekers gezocht

De Schatkamer van onze 109-jarige vereniging meer dan 100 grote prijzen, van nationale titels tot internationale prijzen. Die bekers en bokalen zijn vanuit de Noordwesterhal en Brabanderhove verhuist naar GYMWORLD. Op deze foto de prijzen uit anderhalve verhuisdoos. Maar er staan nog verhuisdozen vol. De bekers en bokalen verdienen een mooie plek. Maar eerst dienen ze te worden schoongemaakt. En daar zijn handjes voor nodig. Wie biedt zich aan? 

In de nieuwe organisatiestructuur van Pro Patria is het Schatkamerteam opgenomen. Een groep vrijwilligers die zich verantwoordelijk gaat voelen voor al deze mooie prijzen, die de roemrijke geschiedenis van de vereniging uitstraalt naar elke sporter en bezoeker aan GYMWORLD. 

In de herfstvakantie haalt Pro Patria uit met een feestelijk sportprogramma. Hoe mooi is het als dan de prijzenkasten er schitterend bijstaan. Wilt u enkele dagdelen helpen? Neem contact op met vicevoorzitter Michiel Doeven via secretariaat@propatria.nl en meld je naam en gsm nummer. 

Of gebruik dit formulier (klik) voor alle functies waar we vrijwilligers voor zoeken.