Stille PP krachten

Stille PP krachten

Gymworld, zaterdag 29 augustus – Het nieuwe verenigingsjaar staat op het punt van beginnen. Alleen staan de DMT (dubbelminitramp) en piano nog in de sportzaal Brabanderhove. En die moeten naar GYMWORLD. Wouter van der Laan werft helpers en wil een bestelauto huren. Die zijn die dag niet meer beschikbaar. Dan maar te voet en over de weg. Samen met Tim van der Scheer en Tycho van Kersbergen brengen ze de DMT en piano naar GYMWORLD. De DMT overleeft dat zonder problemen. Maar de piano is terstond ontstemd. Ook daar komt een oplossing voor. Gymsportvader, Andre van der Schoot, is professioneel pianostemmer. Op dezelfde dag laat hij de piano weer klinken als vanouds.

Dank Wouter, Tim, Tycho en Andre voor jullie bijdrage aan deze verhuizing. De foto’s zijn door Wouter gemaakt. Hij staat er dus niet op.