Noord-Westerhal

Sinds 1999 heeft GV Pro Patria de beschikking over een permanent ingerichte trainingsaccommodatie voor de wedstrijdgroepen Turnen Dames in de Noord-Westerhal aan de Buytenparklaan 6, 2717 AX Zoetermeer. De Noord-Westerhal vormt samen met “SnowWorld” en “Ayers Rock” het hart van een sportgebied in het Buytenpark nabij de wijken Meerzicht en Buytenweg.

De wedstrijdspringers van de afdeling Trampolinespringen trainen in de sporthal van de Noord-westerhal, welke ook de thuishaven is voor badmintonvereniging Conquesto en volleybalvereniging ZOVOC. De turnsters van de afdeling Turnen Dames zijn dagelijks te vinden in de eigen turnhal. Ook de District Selectie Trainingen district Zuid-Holland, onder organisatie van KNGU Topsport, worden gehouden in de turnhal van GV Pro Patria.

IMG-20140515-WA0003

Verhuur
GV Pro Patria biedt andere verenigingen de mogelijkheid om te trainen in haar trainingsaccommodatie. De volledig ingerichte turnhal is nog een aantal uren per week te huur voor geïnteresseerden. Ook een gedeeltelijke huur van de turnhal behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie over de verhuur van de turnaccommodatie kunt u contact opnemen met: Frans van Elteren: 06-53.94.91.94 | email: fransvanelteren@propatria.nl

 

Agenda