Aerobics is een vorm van bewegen op het ritme van muziek, maar vergt wel een behoorlijke fysieke inspanning. Kracht, flexibiliteit, coördinatie en uithoudingsvermogen worden getraind. Bij aerobics staat het plezier om met een groep oefeningen op muziek uit te voeren centraal. Door regelmatig aerobics-lessen te volgen wordt het uithoudingsvermogen, de conditie en coördinatie verbeterd. De spieren worden sterker en de longinhoud wordt vergroot. Aerobics is een methode voor conditietraining die actief, uitdagend en plezierig is.

GV Pro Patria biedt een flink aantal aerobicslessen aan verspreid over verschillende wijken binnen Zoetermeer. Er zijn lessen voor verschillende leeftijdscategorieën. Zo hebben we lessen voor 18+ en 55+.

Je kunt vrijblijvend tweemaal meedoen waarna je besluit of je lid wilt worden. Je kunt zonder vooraf aan te melden gewoon naar de les van jouw keuze gaan.  In het lesrooster op de site vindt je alle locaties en tijdstippen waarop de lessen Aerobics gegeven worden. GV Pro Patria accepteert de ZoetermeerPas als betaalmiddel voor de contributie. We hopen je snel op één van onze lessen te ontmoeten.

Voor meer informatie: info@propatria.nl