Wil je Parkour-Freerun-Tricks leren? Bij Parkour Free-running gaat het om creativiteit tijdens de bewegingen. Bij free-running worden elementen uit het turnen en martial-arts gebruikt.  Freerunning . Freerunnng is spectaculair, spannend, avontuurlijk, gewaagd en uitdagend

Bij Freerunning probeer je de snelste weg te vinden van A naar B, zonder dingen er tussendoor te doen waardoor je vertraagd wordt of die onnodig zijn. Het is een sport waar bij je probeert zo snel mogelijk obstakels te passeren. Er wordt daarnaast ook gebruik gemaakt van acrobatiek. Freerunning is een individuele sport, waarbij je ernaar streeft het maximale uit je lichaam halen en iets bereiken wat niet alle mensen kunnen bereiken. Veiligheid staat altijd voorop!
Er zijn naast lessen voor beginners ook lessen voor gevorderde freerunners. Aan de lessen voor gevorderden kan alleen worden deelgenomen op uitnodiging van de trainer.

Wil jij graag eens proberen of freerunning iets voor jou is? Trek dan gemakkelijke kleding aan en kom vrijblijvend twee maal meedoen. Je kunt gewoon naar de les toe komen zonder vooraf aan te melden. De locaties en tijdstippen vindt je in het lesrooster.

Voor meer informatie: info@parkourdisciplines.com en info@propatria.nl