Houdt uw conditie op peil en blijft soepel en sterk! Wilt u zo lang mogelijk fit blijven? Werkt u graag samen met anderen op een gezellige en ontspannen manier aan uw conditie? Dan kunt u deelnemen aan onze Sportfit 55+ lessen. Zo houdt u uw conditie op peil en blijft u soepel en sterk!

De lessen zijn zo samengesteld, dat iedereen in zijn of haar eigen tempo kan deelnemen. Iedere les start met een warming-up. Daarna kunnen allerlei activiteiten aan bod komen: behendigheidscircuit, bewegen op muziek en diverse sportspelen zoals badminton, korfbal, tennis, hockey, volley-lijnbal. Er wordt gespeeld met aangepast materiaal, waarbij er gedacht moet worden aan bijvoorbeeld iets lichtere ballen. Daarnaast zullen ook de diverse spiergroepen regelmatig geoefend worden. De les wordt afgesloten met een goede coolingdown.

Er wordt les gegeven door goed opgeleide docenten,waardoor het risico op blessures heel klein wordt. Centraal in de lessen staat het plezier om samen met bewegen bezig te zijn. Iedereen speelt en sport op zijn eigen niveau in de groep.

Wilt u graag eens proberen of Sportfit iets voor u is? Trek dan gemakkelijke kleding aan en kom vrijblijvend twee maal meedoen. Pas daarna beslist u of u lid wilt worden. U kunt gewoon naar de les van uw keuze toe komen zonder vooraf aan te melden. U vindt de lestijden en de locaties in het lesrooster.

Voor meer informatie: info@propatria.nl