Wil jij de nieuwe Epke worden? en vind je het leuk om te zwaaien, te springen, salto’s te maken en te zweven? Dan is turnen echt iets voor jou! Iedere jongen kan meedoen aan turnen. Bij Pro Patria zijn er turnlessen speciaal voor jongens in verschillende leeftijdscategorieën. Je hoeft niet gelijk heel goed te zijn, het gaat er om dat je het leuk vindt.

Turnen kun je bij GV Pro Patria op alle niveaus doen. Van recreatief turnen tot wedstrijdsport, en alles daartussenin. Vanaf 6 jaar kun je deelnemen aan de lessen recreatief turnen. Deze lessen sluiten aan op de peuter- en kleutergym en leren de eerste beginselen van het turnen. De lessen zijn zeer gevarieerd en je houdt alle spiergroepen in je lichaam sterk en soepel. Bij Pro Patria zijn er turnlessen speciaal voor jongens!

Wil je meedoen? ga jij de uitdaging aan? Dat kan bij Pro Patria. Je kunt twee proeflessen gratis meedoen om te kijken of het runen iets voor je is. Kijk in het lesrooster voor de lestijden en de locaties. Trek makkelijke kleding aan en ga naar de les van je keuze. Vooraf aanmelden hoeft niet.

Voor meer informatie: info@propatria.nl