Zomerkampen

GV Pro Patria Zoetermeer gaat ook in 2017 weer op Zomerkamp. Het Zomerkamp wordt georganiseerd door de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) en wordt gehouden op een prachtig bosrijk kampterrein in Beekbergen. Er zijn zomerkampen in 7 verschillende weken, voor 5 verschillende leeftijdsgroepen, van 6 tot 18 jaar. GV Pro Patria gaat, met eigen tentleiding op kamp in de weken 2 en 5. Als kinderen in een andere week op kamp willen kan dat ook. GV Pro Patria kan dan ook de inschrijving verzorgen. Omdat er dan geen verenigingsleiding mee gaat moet de organiserende kampcommissie leiding aanstellen en komt er daarom een toeslag van € 20,- per deelnemer op het kampbedrag.

 Week Datum Zomerkamp Gymkamp Danskamp Freerunkamp  Sjoka
1e helft
van de week
 Sjoka
2e helft
van de week
 Week 1 09 – 15 juli JA JA NEE NEE JA JA
 Week 2 16 – 22 juli JA JA JA NEE JA JA
 Week 3 23 – 29 juli JA NEE NEE NEE JA JA
 Week 4 30 juli – 5 aug. JA JA NEE JA NEE JA
 Week 5 6 – 12 aug. JA JA NEE JA NEE JA
 Week 6 13 – 19 aug. JA JA JA NEE NEE JA
 Week 7 20 – 26 aug. JA JA JA NEE JA JA

Zomerkamp, dat wil je beleven!
De deelnemers zitten met leeftijdsgenootjes in een ‘dorp’ (aantal tenten van max 8-10 kinderen) bij elkaar. Ze zijn de hele dag buiten in het bos en er worden allerlei leuke spellen en activiteiten georganiseerd. Een bosrenspel, je gaat op speurtocht, er is kampvuur, disco, er worden kampliedjes gezongen en je gaat een dag zwemmen. En ’s avonds natuurlijk kletsen en keten in de tent! Ook is er een gave, compleet ingerichte sporthal en zijn er danszalen. Als je het leuk vindt kun je je opgeven voor extra gym-, dans- en free runrainingen. Je gaat dan elke dag een paar uur gymmen of dansen.  Dat wil je beleven! Wil je nog meer weten? Kijk dan snel op www.zoka.nl .Daar vind je heel veel foto’s van vorig jaar.

Kampvoorzieningen
Het kampterrein bevindt zich midden in het bos. De kinderen slapen in een grote tent. Aan grote picknicktafels wordt met de eigen tentgenootjes gegeten in het dorp. Het eten wordt bereid door professionele koks. Op het terrein zijn verder aanwezig: een amfitheater, een administratie met EHBO-ruimte en ziekenboeg, een toilet- en een douchegebouw. Ook is er een grote blokhut die de functie van kantine heeft, daar kunnen de deelnemers snoep, ijs, limonade, kopen. Dit is ook de plek voor souvenirs, kamptruien en T-shirts en tijdens het halen en brengen de plaats voor uw koffie of thee. Meer informatie is te vinden op www.zoka.nl, ook voor een weekindruk.

Kampbedragen
De kosten voor 2017 zijn  bekend.

 Leeftijdsgroep

Leeftijd

KNGU leden

niet
KNGU leden

 Sjoka (halve week) 6-8 jaar € 85 € 93,50
 Joka / Tika – Zomerkamp 8-10 jaar en 10-12 jaar € 160 € 176
Joka / Tika – Gym-, Dans-, Freerunkamp 8-10 jaar en 10-12 jaar € 185 € 203,50
 Mika / Ouka – Zomerkamp 12-15 jaar en 15-18 jaar € 170 € 187
Mika / Ouka – Gym-, Dans-, Freerunkamp 12-15 jaar en 15-18 jaar € 195 € 214,50

Als u uw kind inschrijft voor Gymkamp, Danskamp of Freerunkamp krijgt uw kind tijdens de Zomerkampweek extra gym-, dans- of freerunlessen.
Zoals je ziet wordt er tevens een korting gegeven aan de leden van de KNGU, dus de leden van Pro Patria.
NB: bij het kampbedrag is alles inbegrepen. Ontbijt, lunch diner, drinken tussendoor (limonade/thee/melk). Het enige wat er niet bij in zit, is het zakgeld voor een ijsje of snoepje in de blokhut. Tips voor zakgeld en wat er meegenomen moet worden staan op de website van de KNGU Zomerkampen. www.zoka.nl.

Halen en brengen
Tijdens het brengen en halen kunt u duurdere zaken zoals een trui, T-shirt, mascotte, e.d. misschien zelf kopen, hebben de kinderen niet zoveel geld nodig. Niet-leden van de KNGU (en dusvan GV Pro Patria) betaalden in 2016 € 5,- meer.

Het is de bedoeling dat de kinderen worden gebracht en gehaald naar en van het Kampterrein. Op de website www.zoka.nl vind je alle informatie over tijden en route. Klik op ‘ouders’ >> ‘brengen en halen’. We hopen dat je na het lezen van deze aankondiging (en het bekijken van www.zoka.nl!) heel veel zin hebt om mee te gaan op Zomerkamp! Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen ook mee!. Vragen? Mail naar [email protected]

Leuk als je mee gaat!
Als u uw kind wilt inschrijven voor Zomerkamp, mail dat dan naar [email protected]  dan reserveren wij direct een plekje. Enkele dagen na het betalen van de annuleringskosten ontvangt u een e-mail met daarin een link. Deze link is gekoppeld aan het inschrijfsysteem. U voert dan zelf alle belangrijke gegevens van uw kind in, in het systeem van de Zomerkampen. Door zelf de gegevens in te voeren worden fouten voorkomen. Annuleren van gereserveerde plaatsen kan tot uiterlijk vijf weken voor aanvang van de eerste kampweek, dat is 5 juni 2017. De annuleringskosten hiervoor bedragen € 20,- per deelnemer, € 10,- voor sjoka’s. Bij annuleren korter dan vier weken voor aanvang van de kampweek is het volledige deelnemersgeld verschuldigd.

IMG-20160417-WA0002

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De aanmeldingsprocedure
Er wordt een nieuw aanmeldingssysteem gebruikt, daarom alle stappen even op een rijtje

  1. Meld via [email protected] dat uw kind graag op zomerkamp gaat onder vermelding van naam, leeftijdsgroep, gboortedatum, soort kamp geslacht en week. Ook willen we graag een telefoonnummer en mailadres weten
  2. u maakt € 20,- reserveringskosten (wordt later van de deelnemerskosten afgetrokken) over op bankrekening NL29INGB0001783134 van Pro Patria v.v. naam van de deelnemer. Voor Sjoka’s is dat € 10,-
  3. GV Pro Patria reserveert dan direct een plekje.
  4. U ontvangt, na goedkeuring van de aanvraag door Zoka, een mail met een aanmeldcode; U voert de gevraagde gegevens van uw kind zelf rechtstreeks in in het systeem van de Zomerkampen.
  5. 5 weken voor uw kind op zomerkamp gaat dient de totale deelnemersbijdrage te zijn overgemaakt op bankrekening NL29RABO0138555206 van Pro Patria o.v.v. de naam van de deelnemer. Dat is 4 juni 2017.
  6. U meld zich met de deelnemer op de openingsdag van de betreffende kampweek in Beekbergen.

Eerst horen???
Dat kan! De organisatoren van Pro Patria komen desgewenst graag bij u langs om al uw vragen te beantwoorden en enkele filmpjes van het “kampleven” te laten zien. Neem voor het maken van een afspraak even contact op met Hans Kelder, 06-26154782 of [email protected]

Eerst zien???
Dat kan! Op zondag 9 april 2017 wordt er in Beekbergen, op het kampterrein, een open huis met diverse activiteiten georganiseerd. Definitieve gegevens volgen nog. Interesse? Meld dat dan even via [email protected]

Vragen ???
Als u nog vragen heeft neem dan contact op met Hans Kelder, 06-26154782. Mailen kan ook: [email protected]